Ideal Kompani

Vaš pouzdani partner.

O nama

Firma „Ideal Kompani “ d.o.o. osnovana je 1997. godine u Banjaluci i od svog osnivanja bavila se trgovinom nafte i naftnim derivatima. U svom sastavu imala je četiri benzinske pumpne stanice ( auto put Banja Luka – Laktaši).

Danas "Ideal Kompani" posjeduje jednu benzinsku pumpu na tranzitnom putu B.Luka-Jajce, a u toku 2016. godine planiramo završiti izgradnju i dvije nove, u ulici Cara Lazara (Obilićevo) i na Bulevaru Srpske vojske (preko puta Lesnine).

2009. godine firma Ideal kompani se počela baviti investicionom izgradnjom. U našem portfoliju imamo tri uspješno realizovana stambeno-poslovna objekta, dva u Banjaluci i jedan u Beogradu.

Osim izgradnje dvije benzinske pumpe, u 2016. godini počinjemo izgradnju City mall-a Banjaluka, ukupne površine 55.000 kvadratnih metara. Ovaj do sada najveći tržni centar u Republici Srpskoj će se nalaziti na sadašnjem parkingu Auto-škole Banjaluka, preko puta zgrade Uprave za indirektno oporezivanje BiH, u centru grada.

Osim navedenog, bavimo se:

  • izgradnjom novih nekretnina,
  • kupovinom i prodajom nekretnina,
  • iznajmljivanjem nekretnina,
  • poslovnim i menadžment konsaltingom,
  • posredovanjem u trgovini.

Preduzeće „Ideal Kompani “ d.o.o. proglašeno je od strane Privredne komore RS za najuspješnije preduzeće u 2003. godini –  sektor trgovine.